Eğitim Fakültesi Bilimsel Araştırma Paneli Başvuruları Başladı

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Fakültesi Bilimsel Araştırma Paneli Başvuruları Başladı

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Eğitim Fakültesi Bilimsel Araştırma Panelinde araştırmalarını sunmak isteyen öğrencilerimiz için başvuru süreci başladı. Eğitim Fakültesi Bilimsel Araştırma Paneli 30 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleşecek olup, panel için son başvuru tarihi 2 Mayıs 2023’tür. Öğrenciler grup halinde ya da bireysel olarak panele başvuruda bulunabilir. Öğrencilerin araştırma özetlerini son başvuru tarihine kadar Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Arş. Gör. Büşra Ünverdi’ye e-posta yoluyla (bunverdi@29mayis.edu.tr) göndermesi gerekmektedir. Araştırma özetleri öğretim üyeleri tarafından değerlendirilip panele kabul alma durumu öğrencilere e-posta yoluyla bildirilecektir.

Kimler Başvurabilir?

• Eğitim Fakültesi lisans öğrencileri
  • Eğitim Fakültesi bünyesinde açılan anabilim dallarına bağlı yüksek lisans programlarına kayıtlı yüksek lisans öğrencileri

Ne Tür Araştırmalar Kabul Edilir?

• “Eğitimde Araştırma Yöntemleri” ve benzeri dersler kapsamında gerçekleştirilen araştırmalar
  • TÜBİTAK Projeleri kapsamında yürütülen araştırmalar
  • Yüksek lisans tezi kapsamında yürütülen araştırmalar

Araştırma Özeti Nasıl Olmalı?

• Araştırma özeti başlık, giriş, metod, sonuç ve tartışma bölümlerinden oluşmalıdır.
  • Özetin uzunluğu en fazla 250 kelime olmalıdır.
  • Özet Times New Roman yazı tipi, 12 punto ve 1.5 paragraf aralığı ile yazılmalıdır.

Görüntülenme: 1479 Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2023